Tar kontorkaffe til et nytt nivå

Hva ser bedriften din etter når det skal velges ny kaffeløsning? Betyr menneskene som står bak noe? Lidenskapen, kompetansen, bevisstheten på bærekraft og evnen til innovasjon?

(Artikkelen ble først gjengitt i mars-utgaven av Kapital)

Dette mener Tomas Haukelidsæter, medeier og salgssjef i Magnat Kaffehus, er helt avgjørende faktorer for at smaksopplevelsen skal bli best mulig.

– Visjonen vår er å sette en ny standard, og sørge for at det faktisk smaker skikkelig godt av kaffen på arbeidsplassene rundt omkring i landet. Vi vet at nordmenn nå setter høye krav til en kopp kaffe. Skal kravene innfris må fokuset være på smak, opplevelse, kunnskap og bærekraft, sier salgssjefen.

– Vi jobber tett med flere av de beste mikrobrenneriene i Norge og noen av de fremste maskinprodusentene i verden. Vi er kompromissløse når det gjelder detaljer. Det er fantastisk inspirerende og morsomt å levere skreddersydde kaffeløsninger som gjør at kontorkaffen blir mer enn bare en kjapp oppkvikker om morgenen.

Lidenskap og kompetanse

Alle ansatte i Magnat er baristautdannede, og flere av dem har mellom 15 og 25 års erfaring fra kaffebransjen. Detaljfokuset underbygges blant annet av Magnat Kaffehus-appen, kaffeloungen hvor potensielle kunder kan prøvesmake produktene, og ikke minst kaffebaren i sentrum av Oslo som er åpen for alle kaffeentusiaster. I bunnen for alt selskapet gjør ligger en brennende lidenskap for kaffe, og innovasjon i hvordan vi leverer denne tjenesten har vært sentralt siden start.

Magnat tar også sitt miljø- og samfunnsansvar på alvor, og 5 % av selskapets overskudd går til de som daglig jobber med å ta vare på kloden vår. Derfor valgte °Magnat Kaffehus å støtte Miljøagentene – barnas miljøvernorganisasjon – med 100 000 kroner i 2020.

– Vi er bevisste på hvilket ansvar vi har, og jobber med en målrettet satsning på innovasjon og bærekraft. Det er viktig for våre kunder, det er viktig for oss, og det er avgjørende for de neste generasjoner, sier Haukelidsæter.

Flere fra Nyheter

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret