Kvalitetsbønner til kontorkaffe

Hvor ofte tenker du på bønnene når du lager kaffe?

Når man tenker på kaffe er det ofte maskinen kommer i fokus. Dette er ikke den eneste faktoren for å få en god opp med kaffe. For å få det lille ekstra må man tenke på kaffebønnene, også til kontorkaffe. I Magnat leverer vi kvalitetsbønner til kontorkaffe fra flere brennerier, både lokale og internasjonale.

Brennerier vi leverer kaffebønner fra:

Black Cat

Black Cat Kaffe og Tehus er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring. Året er 1905. Grændsen Kaffe & Theforretning var navnet på det som fort ble den mest populære og eksklusive kaffe- og tebutikken i Oslo. Bildet av en sort katt i vinduet ble med tiden ikonisk. Årene gikk, og katta ble. På folkemunne ble den lille butikken nå kalt «den sorte katta».

Jacu

Jacu er et brenneri som holder til i Ålesund sentrum. Her jobber de hver dag med å lete etter verdens beste kaffefarmer og kaffebønner. På dette brenneriet er det kvaliteten som står i fullt fokus og kun de beste farmene og bønnene er godt nok.

Langøra

Langøra er et mikrobrenneri i Stjørdal - midt i Trøndelag. I jakten på den perfekte kaffekoppen, handler de råkaffe etter sesong fra noen av de beste kaffegårdene i verden. Alle råvarene er sporbare og etisk handlet, i respekt for bonden som dyrker frem godsakene.

Pala

Pala er et lite kaffebrenneri i Trondheim som brenner spesialkaffe fra hele verden. Pala jobber med kaffe fremstilt av bønder og produsenter som holder en høy standard og som er ekstra oppmerksomme gjennom alle disse fasene.

Trucillo

Italiensk kaffeprodusent med fokus på å spre kulturen til velkjente italienske espressokaffen. Deres oppdrag er definitivt å produsere kaffe av høy kvalitet, men fremfor alt å spre kulturen til høy kvalitet italiensk espressokaffe, et delt mål som hele Trucillo-teamet sikter til med lidenskap og besluttsomhet, og tar vare på hvert eneste aspekt fra produksjon til handel, og deler med partnerne sin stolthet over å tilby all gleden som blir holdt i en kopp kaffe.

Er du ute etter å smake forskjellen?

Skriv inn kontaktinformasjon under

FYLKE*

Flere fra Kaffeprat

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret