Hva kjennetegner en god kaffemaskin til kontoret?

Kaffemaskinen er en viktig ressurs på kontoret, men hva definerer en god kaffemaskin?

Kaffemaskinen er en viktig ressurs på kontoret, men hva kjennetegner en god kaffemaskin?

De beste maskinene på markedet er kompromissløse på kvalitet ved alle aspekter av maskinen. Komponentene bør være av solide og slitesterke materialer. Ikke bare for å oppnå lengst mulig levetid på maskinen, men for å sørge for kvalitet i koppen; dag etter dag, år etter år.

Et annet kjennetegn på at du har å gjøre med en kvalitetsmaskin er maskinens utseende. Design, estetikk og materialvalg gir en pekepinn på produsentens øye for kvalitet.

Likevel er kanskje bruken av teknologi det største kjennetegnet på en god kaffemaskin. La oss se litt på hvordan Eversys' maskiner bruker teknologi for å sikre kvalitet.

Kvern

Eversys har designet keramiske kniver drevet av en kraftig, men likevel stille motor, hvor varmen er smart kanalisert bort fra kaffebønnene for å opprettholde kvaliteten og aromaene i bønnene. Den elektroniske automatikken i maskinen justerer denne prosessen dagen lang, og sikrer optimal smak til enhver tid.

e'Levelling & Tamping

Automatisk "levelling" er evnen til å sette i gang en bevegelse til bryggekammeret, deretter skape en vibrasjon som gjør at pulveret i kammeret sprer seg jevnere, noe som fører til en bedre, mer jevn ekstraksjon. En stor brygger på 24 gram gir rom for å hente ut og eksperimentere med ulike smaksnyanser.

"Dette speiler baristaopplevelsen man opplever i en kaffebar"

Temperaturkontroll

Dedikerte kaffekjeler atskilt fra vann/dampkokeren, gir produktivitet og temperaturstabilitet.

Melkeskum

Melken skummes med damp i ett-trinns systemet, som fremmer smak så vel som tekstur. Dette speiler baristaopplevelsen man opplever i en kaffebar.

Kvalitet i hver kopp

Maskinens smarte sensorer måler kontinuerlig luftfuktighet, temperatur og trykk. Denne informasjonen bruker den stadig til å justere seg selv, for å sikre kvalitet i hver eneste kopp maskinen produserer.

Flere fra Kaffeprat

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret