Hva kjennetegner en god kaffemaskin til kontoret?

Kaffemaskinen er en viktig ressurs på kontoret, men hva definerer en god kaffemaskin?

Kaffemaskinen er en viktig ressurs på kontoret, men hva definerer en god kaffemaskin?

La oss se litt på hvordan Eversys' maskiner bruker teknologi for å lage finesse.

Kvern

Eversys har designet keramiske kniver drevet av en kraftig, men likevel stille motor, hvor varmen er smart kanalisert bort fra kaffebønnene for å opprettholde kvaliteten. Elektronisk kontroll opprettholder produktets konsistens hele dagen, og sikrer optimal utvinning til enhver tid.

e'Levelling & Tamping

Automatisk Levelling er evnen til å sette i gang en bevegelse til bryggekammeret, deretter skape en vibrasjon som gjør at pulveret i kammeret sprer seg jevnere, noe som fører til en bedre, mer jevn ekstraksjon. Bryggekammeret på 24 gram styres av elektronisk stamping for å garantere konsistent kvalitet.

"Dette speiler baristaopplevelsen man opplever i en kaffebar"

Temperaturkontroll

Dedikerte kaffekjeler atskilt fra vann/dampkokeren, gir produktivitet og temperaturstabilitet, i viktige deler av kaffekvaliteten.

Brygging

Omvendt gravitasjonsekstraksjon optimaliserer pulvereffektiviteten når espressoen produseres.

Melkeskum

Melken skummes med damp i ett-trinns systemet, og fremmer smak så vel som tekstur. Dette speiler baristaopplevelsen man opplever i en kaffebar.

Kvalitet i hver kopp

Alle produktene er forhåndsprogrammert til å dispenseres på en jevn og effektiv måte, og plasserer sømløs produktivitet og kvalitet i forkant av kundeopplevelsen.

Flere fra Kaffeprat

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret