Sammen kan vi redde miljøet

Sammen er vi nødt til å gjennomføre tidenes snuoperasjon. Er du med?

Vi i °Magnat Kaffehus inviterer deg til å bli med oss på å gjøre en forskjell for miljøet som vi alle er en del av. Det er nå det gjelder hvis vi skal klare å snu situasjonen til noe bedre, derfor besluttet vi i begynnelsen av 2019 at fem prosent av overskuddet skal gå til de som daglig jobber med å ta vare på kloden vår. Hvilke organisasjon vi har valgt å støtte i år lanseres i løpet av mai 2020.

Magnat Kaffehus AS er Miljøfyrtårn-sertifisert og medlem av returordningen Grønt Punkt Norge. Bærekraft og miljø har vært en integrert del av forretningsplanen vår siden 2016, og i 2019 ansatte vi Martine Pettersen som miljø- og bærekrafts koordinator.

For oss er det veldig viktig at vi hjelper til med å gjøre en forskjell for miljøet gjennom konkrete tiltak, ikke «fest-taler» og «luftige lovnader».

Vi jobber aktivt for å redusere CO2-utslipp fra bilparken vår ved innkjøp av elbiler. Innen utgangen av 2020 skal all vår kaffe og espresso være sertifisert og vi stiller høye miljøkrav til alle våre samarbeidspartnere. For å sikre at våre leverandører overholder samfunnsansvar, etiske retningslinjer og FNs bærekrafts mål vil de bli inspisert periodisk av Factlines AS hvert år fremover.

Flere fra Miljø

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret