Vår klare ambisjon er å være innovatører i en stor og viktig bransje. Vi har kun barista sertifiserte ansatte med ekte lidenskap og lang erfaring fra kaffebransjen.

Karl Magne Haukelidsæter

Forretningsutvikler / Eier

Med nesten 30 års erfaring fra kaffebransjen har han vært en pioner i kaffebransjen da han så tidlig som 1991 etablerte konseptet kaffe på kontor, maskin, service og varer. Han har vært med på å utvikle bransjen i riktig retning ved å alltid ha fokus på kvalitet og smak, og tilfører Magnat Kaffehus mye kunnskap, kompetanse og mange sterke relasjoner. 

Tomas Haukelidsæter

Salg- og markedssjef / Eier

Tomas har mer enn 16 års erfaring fra kaffebransjen og er lidenskaplig opptatt av smak. Etter lang erfaring med salg fra kaffebransjen elsker han i tett samarbeid med sine dedikerte kollegaer å skape et kaffehus som er med å løfter begrepet «kontorkaffe» til noe helt nytt.

Simon Pope

Service- og kvalitetssjef / Eier

Simon har over 16 års erfaring fra kaffebransjen, og er en dedikert og hardtarbeidende person som virkelig leverer kvaliteten Magnat Kaffehus forventer av sine ansatte. Struktur og systemer er noe han elsker. Dette i kombinasjon med hans sans for alltid å sette kundens behov i fokus gjør Simon til den personen Magnat Kaffehus vil ha med på laget.

Einar Skogsrud

Tekniker og espressomaskin-ekspert

Med nesten 20 års bransjeerfaring er han en nøkkelperson i Magnat Kaffehus. Lenge før espresso var en del av det norske språk bedrev Einar testing, smaking og finjustering av denne drikken. Han er kompromissløs når det gjelder kvalitet. Dette i kombinasjon med hardt arbeid og lidenskap kommer Magnat Kaffehus sine kunder til gode. Det garanterer vi.

Daniel Frankowski

Produkt og barista-ansvarlig

Han har over 10 års erfaring som tekniker, sortimentsansvarlig og barista. Daniel har stor produktkunnskap, lidenskap for kvalitetsprodukter, er nysgjerrig på nyheter og har lang erfaring som barista. Daniel er nøyaktig og overlater aldri noe til tilfeldighetene. Hans kompromissløshet er grunnen til at han inngår som en viktig brikke i Magnat Kaffehus sin familie.

Pawel Walicki

Barista og tekniker

Pawel har sans for de små detaljene. Han har mer enn 7 års erfaring fra kaffebransjen og det lille Pawel ikke allerede kan sørger han for å tilegne seg kunnskap om. Pawel er kjent for alltid å fullføre en jobb 100% og han overlater aldri noe til tilfeldighetene. Disse egenskapene i kombinasjon med hans kundeservice, gode humør og store arbeidskapasitet gjør han til en verdifull ansatt i Magnat Kaffehus.

Maria Ø. Nilsen

Barista og vareselger

Hun har tross ung alder mer enn 7 års erfaring fra salg og kaffebransjen/baristafaget. Hun tilfører kompetanse, erfaring, energi og nøyaktighet. Maria elsker utfordringer og vet hvor viktig det er å kunne gi våre kunder det lille ekstra.

Anne-Hilde Smith

Selger (Permisjon)

Anne-Hilde har flere års erfaring fra salg og service bransjen, både i Norge og USA. Hun har tidligere jobbet for en større kaffebar-kjede og har stor lidenskap og interesse for kaffe og trender i kaffens «verden». Anne inspirerer sine omgivelser med sitt smil, sin positivitet og hun er meget løsningsorientert. Hun tilegner seg kunnskap meget fort og vet at hardt målrettet arbeid er en suksessfaktor.

Pál Fuzi

Tekniker og barista

Har over 6 års erfaring fra kaffebransjen og er utdannet elektriker. Pál innehar den fine kombinasjonen kompetanse innen både smak og teknisk, noe som passer utmerket i vår bransje. Pál er lærevillig, fremoverlent og alltid i godt humør. Når Pál er ferdig med utført oppdrag ser det alltid strøkent ut og Magnat Kaffehus er veldig glade for at han er del av Magnat Kaffehus sitt slagkraftige mannskap.

Anette Haukelidsæter

Barista

Anette har 3 års erfaring innenfor salg og service bransjen fra Australia og Norge. Hun har bransje erfaring fra cafe/bakeri, og god kunnskap om kaffe og kundeservice. Anette elsker å møte nye mennesker, er alltid positiv, arbeidsom og ukomplisert. Som barista hos °Magnat Kaffehus gjør hun en utmerket jobb med sitt store fokus på detaljer og helheten.

Edvinas Polianskis

Tekniker og barista

Edvinas er alltid presis og har et tydelig fokus på smak. Han er utdannet som kokk og har god ordenssans, er strukturert og yter alltid det lille ekstra. Hans gode humør smitter og han er godt likt av både kollegaer og kunder. Med sin store arbeidskapasitet, gode innstilling og genuine interesse for arbeidet passer han perfekt inn på °Magnat Kaffehus laget.

Martine H. Pettersen

Vareselger / Miljø & bærekraftskoordinator

Martine er en positiv, arbeidsom og meget kompetent medarbeider som alltid leverer 100%. Hun forstår at kunden er den viktigste for oss i °Magnat Kaffehus og strekker seg alltid litt ekstra. Martine er en person som elsker å tilegne seg kunnskap, ser muligheter istedenfor begrensninger og passer derfor ypperlig inn i det kompetente teamet i °Magnat Kaffehus hvor hun har ansvaret for selskapets sterke fokus på bærekraft og samfunnsansvar.

Katarzyna Frymarkiewicz

Service

Katarzyna er ansatt som servicemedarbeider hos Magnat kaffehus. Hun har åtte års erfaring som barista og elsker å levere service i kombinasjon med kaffe fra noen av de beste kaffebrenneriene vi har i Norge. Katarzyna er pålitelig og nøyaktig i alt hun gjør.

Mats Berntzen

Tekniker og barista

Mats har jobbet over 11 år i kaffebransjen, er SCA sertifisert barista og har i tillegg en Master Barista sertifisering. Mats legger hjerte og sjel i arbeidet han gjør og har en rolig og behagelig fremtreden. Han representerer trygghet ovenfor kunder med den kunnskapen han har. Jobber stadig med å utvikle seg innen smak så kundene skal få det beste ut av det produktet de har. Mats sitt favoritt sitat er : «Den beste koppen med kaffe er den som blir servert med et smil».

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret?