Om Magnat

Magnat Kaffehus AS

Vår klare ambisjon er å være innovatører i en stor og viktig bransje. Vi tenker nytt og annerledes. Vi har kun barista sertifiserte ansatte med lidenskap for kaffe og lang erfaring fra kaffebransjen. Vi vet hvor viktig de små detaljene er. De utgjør forskjellen.
Våre kunder er de som deler vår lidenskap og snakker det samme språket.
Vi har etablert et Kaffehus i Kongens Gate 6 inngang fra Kirkegata 7 i Oslo sentrum og har vårt lager/logistikksenter rett utenfor Oslo. Miljøet og en tydelig miljøprofil er veldig viktig for oss i Magnat Kaffehus og vi ble i desember 2016 Miljøfyrtårnsertifisert.

Karl Magne Haukelidsæter

Barista-sertifisert eier som Oktober 2016 ble ansatt som daglig leder i Magnat Kaffehus. Karl Magne har med over 25 års erfaring fra kaffebransjen vært en pioner i kaffebransjen da han så tidlig som 1991 etablerte konseptet kaffe på kontor, maskin, service og varer. Karl Magne har vært med på å utvikle bransjen i riktig retning ved å alltid ha fokus på kvalitet og smak og gleder seg til å være med på en ny spennende reise med Magnat Kaffehus. Karl Magne vil tilføre Magnat Kaffehus mye kunnskap, kompetanse og mange sterke relasjoner.

Tomas Haukelidsæter

Barista-sertifisert eier som når Karl ble ansatt i oktober 2016 endret stilling fra daglig leder til salg og markedssjef. Tomas har 14 års erfaring fra kaffebransjen og er lidenskaplig opptatt av smak. Etter lang erfaring med salg fra kaffebransjen ser han frem til, i tett samarbeid med sine dedikerte kollegaer å skape et kaffehus som er med å løfter begrepet «kontorkaffe» til noe helt nytt.

Simon Pope

Barista-sertifisert og medeier med 12 års erfaring fra kaffebransjen. Simon, vår Operations manager er en dedikert og hardtarbeidende person som virkelig leverer kvaliteten Magnat Kaffehus forventer av sine ansatte. Struktur og systemer er noe han elsker. Dette i kombinasjon med hans sans for alltid å sette kundens behov i fokus gjør Simon til den personen Magnat Kaffehus ville ha med på laget.

Einar Skogsrud

Barista-sertifisert tekniker og espressomaskin-ekspert med 15 års bransjeerfaring. Einar er en nøkkelperson i Magnat Kaffehus med sin lange erfaring fra «kaffeverden». Lenge før espresso var en del av det norske språk bedrev Einar testing, smaking og finjustering av denne drikken. Einar er kompromissløs når det gjelder kvalitet. Dette i kombinasjon med hardt arbeid og lidenskap vil komme Magnat Kaffehus sine kunder til gode. Det garanterer vi.

Daniel Frankowski

Vår sortiment og barista-ansvarlig med 7 års erfaring som tekniker, sortimentsansvarlig og barista. Daniel har stor produktkunnskap, lidenskap for kvalitetsprodukter, er nysgjerrig på nyheter og har lang erfaring som barista. Daniel er nøyaktig og overlater aldri noe til tilfeldighetene. Hans kompromissløshet er grunnen til at han inngår som en viktig brikke i Magnat Kaffehus sin familie.

Pawel Walicki

Pawel er SCAE sertifisert Barista og tekniker med sans for de små detaljene. Han har fire års erfaring fra kaffebransjen og det lille Pawel ikke allerede kan sørger han for å tilegne seg kunnskap om. Pawel er kjent for alltid å fullføre en jobb 100% og han overlater aldri noe til tilfeldighetene. Disse egenskapene i kombinasjon med hans kundeservice, gode humør og store arbeidskapasitet gjør han til et solid tilskudd hos Magnat Kaffehus.

Ingrid Fotland Aaseng

Ingrid er ansatt som Barista i vår kaffebar i Kongens Gate 6. Hun har på tross av sin unge alder erfaring fra kaffebransjen, har glimt i øyet og vet hvor viktig det er å levere høy kvalitet i kombinasjon med service. Ingrid er en person som elsker å tilegne seg kunnskap, ser muligheter istedenfor begrensninger og passer derfor ypperlig inn i det kompetente teamet i Magnat Kaffehus.

Maria Østern

Maria ble en del av Magnat Kaffehus januar 2017. Hun har tross ung alder mer enn 5 års erfaring fra salg, kaffebransjen/baristafaget og har etter to år i USA takket ja til å starte som barista og vareselger i Magnat Kaffehus. Hun vil tilføre kompetanse, erfaring, energi og nøyaktighet. Maria elsker utfordringer og vet hvor viktig det er å kunne gi våre kunder det lille ekstra. Eller som vi i Magnat Kaffehus sier; “Vi vet hvor viktig de små detaljene er. De utgjør forskjellen”.

Anne-Hilde Haukelidsæter

Anne-Hilde har flere års erfaring fra salg og service bransjen, både i Norge og USA. Hun har tidligere jobbet for en større kaffebar-kjede og har stor lidenskap og interesse for kaffe og trender i kaffens «verden».
Anne inspirerer sine omgivelser med sitt smil, sin positivitet og hun er meget løsningsorientert. Hun tilegner seg kunnskap meget fort og vet at hardt målrettet arbeid er en suksessfaktor.

Pål Felix Nilsen

Pål Felix har en treårig bachelor utdanning fra BI innen salg og ledelse og er i løpet av høsten 2017 barista-sertifisert.
Han har rukket å jobbe med salg i nærmere to år før han nå er innlemmet i "Magnat Kaffehus-familien". Pål Felix er ambisiøs, målrettet og hardtarbeidende. Han er kompromissløs når det gjelder kunden. Kundens behov er i fokus, alt annet er sekundert. Dette sammenfaller 100% med Magnat Kaffehus sin filosofi.

Pál Fuzi

Pál er barista-sertifisert, har fire års erfaring fra kaffebransjen og er utdannet elektriker. Pál innehar den fine kombinasjonen kompetanse innen både smak og teknisk, noe som passer utmerket i vår bransje. Pál er lærevillig, fremoverlent og alltid i godt humør. Når Pál er ferdig med utført oppdrag ser det alltid strøkent ut og Magnat Kaffehus er veldig glade for at han i september ble en del av Magnat Kaffehus sitt slagkraftige mannskap.

La oss ringe deg

Har du spørsmål til noen av våre produkter? La oss ringe deg, så tar vi en prat og finner svaret.