Konseptet

Vårt konsept

Vi har en kaffebar som er åpen for alle kaffeelskere. Bak kaffebaren har vi en kaffelounge hvor våre kaffe og espressomaskiner til bedriftsmarkedet er utstilt. Det å kunne levere espresso og kaffedrikker av høyeste kvalitet til bedriftsmarkedet er baristaene i kaffehusets høyeste prioritet. Våre møterom kan alle våre kunder disponere. Tidspunkt bookes i Magnat Kaffehus appen som også gir spesialpriser i vår kaffebar. Dette er kortversjonen av vår verden - blir du en del av den?

Kaffehus

Magnat Kaffehus er et kompetanse hus med espresso og kaffe i fokus. Her kan du komme innom å smake, diskutere og synse som privatperson eller komme innom som ansvarlig for kaffeløsningen i din bedrift og bestemme deg for hvilken løsning som passer for dere.

Kontorkaffe

Effektiv på jobb. Det har aldri vært viktigere. Skal de ansatte prestere sitt aller ytterste hver dag, er man avhengig av rammebetingelser, trygghet og inspirasjon. Vi leverer nøye utvalgte espresso- og kaffemaskiner som sammen med våre sertifiserte baristaer får frem det beste som finnes innen sort drikke.

Møterom

Magnat Kaffehus sine møterom kan du som vår bedriftskunde disponere. Gå inn i vår App og book inn tidspunktet du ønsker å ha ditt møte i våre topp moderne møterom tilpasset 2 – 8 personer. Når du ankommer Kongens Gate 6 starter du ditt møte med en espresso servert av vår barista. Lista er lagt og resten av møte er opp til dere.

Magnat Kaffehus Appen

Magnat Kaffehus Appen gir alle våre bedriftskunder hyggelige priser i våre sentralt plasserte kaffebarer på Østlandet og våre kunder kan til enhver tid booke inn på våre møterom.
“Magnat = Elite, celebritet, makthaver, personlighet” En Magnat Kaffehus kunde er nettopp dette for oss.

La oss ringe deg

Har du spørsmål til noen av våre produkter?
 La oss ringe deg, så tar vi en kopp kaffe og finner svaret.