Hvor ligger forskjellen?

Når du sitter der ved skjermen, og strekker armen mot en rykende kaffekopp, er det viktig for oss at smaken skiller seg ut. Bare detaljer? For oss utgjør dette hele forskjellen.

Siden starten forstod vi at det var nødvendig med en ny tilnærming til kontorkaffe hvis vi skulle skape en unik opplevelse i hver kaffekopp hos våre kunder. Det hele ble bygd på kompetanse og erfaring innen kaffebransjen, disse menneskene visste vi ville være grunnlaget i det som nå er et annerledes kaffehus.

°Magnat Kaffehus skal aldri bli størst. Aldri.

Vi samarbeider med de kundene som tenker som oss, som deler vår lidenskap og snakker det samme språket. Gjennom tidene er det blitt jobbet tett med kaffeelskere og med kaffe fra hele verden. Vi smaker og drikker kaffe med respekt. Derfor behandler vi også alle våre kunder med respekt.

Over lengre tid har vi jaktet på de beste maskin-leverandørene i kaffebransjen, og leverer derfor noen av de beste kaffemaskinene som finnes på markedet. Det er da snakk om topp-moderne teknologi og design, innovasjon både i smak og teknikk. Disse sammen med ypperlige leverandører på kaffe og te — de fleste fra Norge, men også noen utvalgte utenfor Norge — skaper en helt unik kaffeopplevelse som vi er stolt av å kunne presentere for våre kunder.

Flere fra Innovasjon

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret