Fem prosent av overskuddet fra 2019 til Miljøagentene

I 2020 har °Magnat Kaffehus valgt å støtte Miljøagentene - barnas miljøvernorganisasjon med 5% av 2019 resultatet, 100 000 kroner

Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Miljøagentene

Miljøagentene jobber med å skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Dette arbeidet er vi veldig stolte av å kunne være med å støtte.

Miljøagentene ønsker en jord hvor menneskene vet hva naturen tåler og handler og lever etter det.

De jobber for et renere miljø og en tryggere framtid, og oppfordrer alle sine miljøagenter til å oppdage den fantastiske naturen, og å utforske sammenhengen mellom menneskene og naturen.

Dina sammen med bærekraftsminister Nikolai Astrup, LNUs nye styreleder Isa Maline Isene og Racha Hanine fra lightup Norge - foto: Sverre Eikill, LNU

Noe av det barn er best til er å være optimister. De gir ikke opp, men ser alltid nye løsninger istedenfor å fokusere på problemer.

Miljøagentene har et klart mål om å gjøre noe med klimaendringene, og ønsker at vi alle blir flinkere til å ta vare på naturen. På Hovedkvarteret mottar de hele tiden mange gode ideer og forslag som barna sender inn. De gode ideene deler de med medlemmene deres over hele landet, men også med politikere, journalister og andre som er opptatt av arbeidet til Miljøagentene.

Flere fra Nyheter

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret