Eversys lanserer Enigma ST, neste bølgen i Super Traditional serien

Etter lanseringen av Eversys nye E’line-serie, Enigma, tilbake i september 2020, er Eversys nå stolte av å introdusere Enigma ST-modellen (Super Traditional).

Med det offisielle slagordet, Decoding the DNA of Coffee, er Enigma ST-modellen designet for å være autentisk og tidløs. Eversys' "klassiske" maskin-modeller representerer en evolusjon fra forrige E'line, mens Super Traditional-versjonen er en sann revolusjon; skapt for å appellere til de mest kresne baristaene, enkeltpersoner som ønsker å utnytte teknologi for å gjøre dem i stand til å være mer konsistente, kreative og produktive.

Den nye skjermen er 27 prosent større (10,1 tommer) med en høyere kvalitetsoppløsning og bredere synsvinkel for å gjøre produktvalget enklere, kombinert med muligheten til å la videoer kjøre tydeligere takket være det oppdaterte Linux-baserte operativsystemet.

"Den er skapt for å appellere til de mest kresne baristaene som ønsker å utnytte teknologi for å gjøre dem i stand til å være mer konsistente, kreative og produktive"

Flere fra Nyheter

Drømmer du om utsøkt kaffe på kontoret